Traficul aerian din Europa este afectat de norul de cenusa aruncat de un vulcan din Islanda, au anuntat autoritatile aeroporturare citate de CNN.
In conditiile in care mai multe aeroporturi din Norvegia si Marea Britanie au fost inchise, si o serie de curse care urmau sa decoleze din Statele Unite au inregistrat intarzieri, scrie NewsIn, citat de 9AM.

Autoritatea aviatica norvegiana, AVINOR, a inchis spatiul aerian din jumatatea de nord a tarii. De asemenea, organismul care se ocupa cu controlul traficului aerian din Marea Britanie, NATS, a anuntat joi dimineata ca restrictioneaza zborurile din nordul Scotiei. Aeroporturile Aberdeen, Edinburgh si Glasgow sunt inchise.

La Londra, oficialii de pe aeroportul Heathrow a anuntat ca 150 de zboruri au fost anulate. Potrivit oficialilor de la aeroportul Gatwick au declarat ca 108 zboruri au fost anulate, dar terminalul ramane deschise.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri