Grupul Danone, cel mai mare producator de iaurturi din lume, a cumparat Medical Nutrition USA pentru 62,3 mil. dolari, adaugandu-si astfel in portofoliul diviziei de nutritie medicala si suplimente proteice pentru persoanele in varsta, informeaza BusinessWeek.
Achizitia va contribui la dezvoltarea diviziei de nutritie medicala a Danone, care si-a majorat vanzarile cu 8,3% in 2009, pana la 1,1 mld. dolari. Aceasta divizie reprezinta aproximativ 6% din afacerile totale ale producatorului de iaurturi.

Medical Nutrition USA produce proteine lichide ce ajuta pacientii cu deficiente proteice si accelereaza vindecarea tesuturilor in cazul celor suferind de ulcer.

In ultimele 12 luni Medical Nutrition USA a afisat vanzari in crestere cu 17%, pana la 16 mil. dolari si un profit net de 482.600 dolari.

Producatorul francez se asteapta ca finalizarea achizitiei sa aiba loc in al treilea trimestru al acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri