Robert Lough este incepand cu data de 1 iulie 2010 noul director de strategie si business development al Aviva Europa, potrivit unui anunt al companiei.
Robert Lough (foto) se alatura astfel echipei de conducere a Aviva Europa si ii va raporta direct lui Andrea Moneta, directorul Aviva Europa. Zonele care vor intra in responsabilitatea lui Lough sunt cea de strategie corporate, dezvoltare a business-ului si a echipelor M&A din Aviva Europa, cat si dezvoltarea retelei de franciza, inclusiv pe pietele dezvoltate, precum Polonia, Turcia si Rusia.

“Aviva are cea mai buna retea de franciza din Europa, sustinuta de un brand puternic, incredere acordata de clienti si o foarte buna disciplina in utilizarea capitalului. Imi doresc sa am o contributie importanta la consolidarea parteneriatelor si a initiativelor strategice pe care le vom lansa in urmatoarea perioada", a declarat Lough la preluarea noii functii in cadrul Aviva Europa.

Robert Lough are o experienta de peste 20 de ani in domeniul investitiilor bancare unde a profesat in calitate de consultant financiar in sectorul serviciilor financiare si restructurare corporatista. Lough vine in echipa companiei Aviva de pe pozitia de director de strategie si chief financial officer din Pioneer Global Asset Management, divizia de administrare a fondurilor a companiei Unicredit Group.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri