JP Morgan Chase a anuntat ca si-a majorat participatia la Mitsubishi Motors la 11,35%, prin achizitionarea a 525 de milioane de actiuni ale companiei japoneze de la fonduri de investitii administrate de Phoenix Capital, transmite Mediafax. In urma tranzactiei, JP Morgan a devenit al treilea mare actionar al producatorului japonez de automobile, dar titlurile achizitionate vor fi vandute investitorilor institutionali din afara Japoniei, se arata intr-un comunicat al bancii.

Concomitent, toate actiunile preferentiale Clasa B ale Mitsubishi Motors detinute de JP Morgan au fost convertite in actiuni comune, numarul total al acestora crescand de la 4,490 de miliarde de unitati la 4,917 miliarde de unitati, potrivit informatiilor difuzate de compania japoneza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri