Casa de avocatura Bostina si Asociatii mizeaza in 2012 pe o crestere de 12-15% a veniturilor pana la 28-29 milioane de euro, prin extinderea serviciilor si a retelei de birouri teritoriale.
Anul 2011 a fost unul in care au lipsit aproape cu desavarsire tranzactiile mari si foarte mari (cele de ordinul sutelor de milioane de euro), in care nu au fost implementate noi proiecte de infrastructura de impact national. Din punctul de vedere al avocatilor, 2011 a insemnat aceeasi foarte multa munca pentru proiecte de valoare sensibil mai mica.

“Mai avem putin pana la anuntarea rezultatelor financiare finale, insa datele prelimiare arata ca am inregistrat o cifra de afaceri record in 2011, cu mult peste 25 de milioane de euro, adaptandu-ne serviciile de consultanta juridica la actualul context economic: oferta complexa de asistenta juridica de business in provincie prin cele 18 birouri teritoriale; integrarea activitatii birourilor teritoriale in cadrul ariei de practica Litigii si Executari Silite si o politica de onorarii flexibila”, spune avocatul coodonator Doru Catalin Bostina (foto).

In ciuda unui optimism rezervat pentru evolutiile pe termen scurt, volatilitatea climatului economic nu exclude reintrarea intr-o noua perioada de recesiune economica. In acest context, exista probabilitatea ca marile case de avocatura de business sa fie nevoite sa-si reevalueze atat abilitatile lor de a face fata unui nou val de constrangeri financiare, cat si cererea de servicii juridice a clientilor.

“Pentru 2012 vom urmari doua directii de dezvoltare: in primul rand, vom creste organic in teritoriu, prin deschiderea a 3- 4 noi birouri teritoriale, unde, probabil, vom aduce 8 -12 avocati noi si, pe de alta parte, vom urmari achizita unor cabinete si/sau case de avocatura mici sau medii cu expertiza exceptionala “de nisa” in unele arii de practica precum litigii - in special litigii internationale, dreptul muncii, IT&C, etc.”, mai spune Doru Catalin Bostina.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii este unul din cei mai importanti jucatori ai pietei de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri previzionata pentru anul 2011 de peste 25 de milioane de euro si peste 130 de avocati si consultanti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri