In magazinele de firma au aparut deja noile colectii de toamna-iarna de incaltaminte pentru barbati. Deci domnii pot opta oricand intre modelele elegante, casual, retro sau sport. Anul acesta, pentru tinuta office, barbatii au de ales intre culorile gri, bej, maro sau negru, in functie de culoarea costumului pe care-l imbraca.

De asemenea, sunt la moda si pantofii sport, in doua culori, alb cu negru sau maro cu bej, dar si combinatia de piele naturala cu piele intoarsa, in nuante diverse. In top se situeaza incaltamintea cu varf ascutit sau bot semirotund, accesorizata cu tinte, capse sau catarame.

Pretul pantofilor de firma cu staif variaza intre 300 si 1.550 de lei. De pilda, de la Bata barbatii isi pot cumpara o pereche din piele maro, cu varf semirotund, cu siret, la pretul de 330 de lei. 570 de lei costa un alt model, cu aplicatii din piele perforata si cu siret.

De la magazinul Famous Brands, puteti achizitiona pantofi Camper, care costa intre 350 si 560 de lei, iar la Musette gasiti pantofi din piele, diverse modele, cu siret si varf ascutit sau din piele stantata, care sunt acum la moda, la preturi cuprinse intre 300 si 370 de lei. In privinta pretului, Paciotti detine recordul.

Aici gasiti pantofi din piele cu varf ascutit sau din antilopa in combinatie cu piele maro si varf semirotund, la pretul de 1.500, respectiv 1.400 de lei, care se potrivesc perfect cu un costum de culoare inchisa. Pantofii cu varf ascutit, accesorizati cu tinte laterale, costa 1.550 de lei, in timp ce pentru o pereche de pantofi sport din piele intoarsa maro-auriu cu arici platiti 850 de lei. Daca mergeti mai mult pe jos, sunt de preferat pantofii comozi. Pantofi model sport, in combinatie de piele cu antilopa, gasiti si la magazinul Bata, la pretul de 310 lei.

Si gheata il face pe om

Ghetele pentru barbati au preturi cuprinse intre 350 si 1.650 de lei. La Bata, modelele cu siret, din piele sau din piele intoarsa, costa 350, respectiv 380 de lei, iar modelul de ghete cu elastic lateral are pretul de 570 de lei. La magazinul Famous Brands, gasiti ghete Camper din piele intoarsa, model cu siret, care costa aproximativ 620 de lei, sau ghete Replay, din piele neagra stantata, la pretul de 680 de lei.

La acelasi magazin, modelul de ghete sport Converse, din piele maro, cu siret, costa 440 de lei, iar cizmele Camper, model pana la genunchi, din piele de culoare ocru, au pretul de 810 lei. La magazinul Paciotti, se gasesc, intre altele, doua modele de ghete. Cele din piele de culoare maro, accesorizate cu tinte, cu varf ascutit si elastic lateral costa 1.650 de lei, iar modelul cu varf ascutit, tot din piele maro, imprimata cu emblema firmei, cu accesorii bareta si catarama, are pretul de 1.700 de lei.

...sa-ti aduci aminte de numele tau

Ca sa fiti originali, puteti cumpara o pereche de pantofi personalizati, lucrati manual, accesand site-ul www.e-Shoes.ro. Veti gasi diverse modele, de la clasic ori retro, pana la sport sau casual, la preturi cuprinse intre 350 si 770 lei. O nota personala puteti obtine aplicand pe partea laterala a pantofilor anumite litere (initiala numelui si prenumelui, de pilda). Aceasta optiune va costa in plus 35 de lei.

De asemenea, puteti comanda o pereche de pantofi pentru tinuta business, la pretul de 507,50 lei. Acestia sunt din piele neagra, cu modele obtinute prin presare, cu rama si talpa din piele. La acelasi pret sunt si pantofii pentru tinuta business, confectionati din piele de culoare mov inchis, cu talpa din piele.

Un alt model, pretabil pentru tinuta business sau casual, este pantoful in stil retro, care costa 770 de lei. Acest model este din piele de culoare bej, cu rama din piele si talpa din lemn. Tot in stil retro sunt si pantofii din piele caffe-au-lait, care au pretul de 507,50 lei. Pentru tinuta sport sau sport-casual puteti comanda pantofii din piele intoarsa, fara rama, cu talpa din material microporos, care costa 436 de lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri