Este de ajuns o privire in jurul nostru si te prinzi imediat cata constiinta ecologica poseda semenii nostri. Aruncarea unui ambalaj pe unde apuci pe strada tine mai degraba de civilizatie si de numarul variabil de ani de acasa decat de constiinta ecologica, dar ma indoiesc ca aceia ce practica sportul asta sunt in viata lor privata reciclatori de elita sau plantatori de copacei in week-end. Dar cred ca stiu o cale de a-i convinge sa comita un gest ecologic chiar si pe cei mai nepasatori: nJoy U200.
Va scot imediat din ceata cu o intrebare: ce faceti voi cu bateriile alcaline consumate? La gunoi si gata. Putini stiu sau le pasa de costisitoarele procese de reciclare care ar trebui sa urmeze si care, sincer sa fiu, nu stiu daca se intampla si la noi. Ceva imi spune ca oricum toate ajung de-a valma la groapa de gunoi si ca deja cam bat campii cu ecologia. Dar chiar si asa, la preturile de azi ideea de a refolosi de pana la 20 de ori o baterie alcalina consumata ar trebui sa ridice destule sprancene.

Cititi interviul integral pe site-ul playtech.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri