Hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost desemnat hotelul anului la nivel mondial in cadrul grupului hotelier american Carlson. Radisson Blu din Bucuresti a fost selectat dintre cele peste 1.070 de hoteluri care fac parte din reteaua Carlson la nivel mondial.
Distinctia i-a fost inmanata directorului general al hotelului, Yilmaz Yildirimlar, in cadrul conferintei globale anuale a companiei Carlson, desfasurata la Washington. Impreuna cu hotelul Radisson Blu din Bucuresti, titlul de hotelul anului la nivel mondial a fost acordat si hotelului Country Inn&Suites By Carlson din Chanhassen, Minnesota.

"Aceste hoteluri exemplifica strategia noastra de dezvoltare, Ambition 2015, de a ne impune brandurile ca lideri pe segmentele in care opereaza", a declarat Hubert Joly, presedinte si director general al Carlson.

Grupul Carlson este unul dintre liderii la nivel global in industria ospitalitatii si a turismului, detinand peste 1.070 de hoteluri in aproape 80 de tari, incluzand branduri renumite. cum ar fi Radisson, Country Inns & Suites by Carlson, Park Inn si Park Plaza.

Hotelul Radisson Blu din Bucuresti face parte din reteaua Radisson Blu Hotels & Resorts din cadrul grupului hotelier Rezidor, detinut de Carlson. Dispunand in prezent de 718 camere, hotelul Radisson Blu din Bucuresti, deschis in septembrie 2008, este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania si, totodata, din regiune.

Pe piata hoteliera de cinci stele din Bucuresti mai functioneaza unitatile Howard Johnson, Intercontinental, JW Marriott, Grand Hotel Continental, Athenee Palace Hilton, Crowne Plaza, Casa Capsa si Carol Parc.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri