Park Inn by Radisson a fost inaugurat pe 1 septembrie, dupa 7 luni in care au avut loc lucrari de renovare. Hotelul are 210 camere si apartamente, unele dintre ele cu bucatarie pentru ca targetul principal sunt clientii business care se cazeaza pe o perioada lunga de timp. Toti clientii Park Inn au acces gratuit la sala de fitness World Class de langa complexul hotelier de pe Calea Victoriei.

O noapte de cazare costa de la 120 euro/camera si 200 euro/apartament. De exemplu, pentru o luna de zile intr-o camera cu bucatarie cazarea ajunge la 2.700 euro.

Inca doua hoteluri Radisson in Romania?

"Vedem o oportunitate de crestere mare in Romania, in special pe mid-market. Luam in calcul deschiderea de noi hoteluri in doua orase mari din Romania, cum ar fi Timisoara, Cluj, Sibiu, Constanta sau Craiova", a spus Arno Schwalie, vicepresedinte pe Europa Centrala in grupul hotelier Rezidor, care detine brandul Radisson.

Citeste si:

Reprezentantii lantului hotelier Radisson sustin ca Europa de Est este a doua cea mai importanta regiune din portofoliul companiei. Grupul Rezidor a inaugurat anul acesta 24 de hoteluri sub brandul Radisson in lume, din care 90% in piete emergente din Europa si Africa, printre care si tari cum ar fi Kenya si Congo.

Grupul opereaza peste 1.340 de hoteluri distribuite in 105 de tari, prin brandurile Radisson Blu, Radisson, Country Inns & Suites By CarlsonSM, Park Inn by Radisson, Hotel Missoni si Park Plaza. Carlson Rezidor Hotel Group si marcile sale au mai mult de 88.000 de angajati. Carlson Rezidor Hotel Group are sediul central in Minneapolis, Minnesota, si Bruxelles, Belgia.