Mulberry Development, dezvoltator controlat de catre omul de afaceri Ovidiu Sandor, a obtinut autorizatia de constructie pentru hotelul Radisson Blu din cartierul ISHO din Timisoara. Noul hotel va creste portfoliul companiei Radisson Hotel Group in Romania la cinci hoteluri, doua in curs de operare, iar trei in dezvoltare.

Noul hotel Radisson Blu din Timisoara va fi finalizat in 2021, an in care orasul va fi Capitala Culturala Europeana. Hotelul va avea 160 de camere, un restaurant si un roof-top bar. De asemenea, va avea un centru de fitness care va functiona 24/7 precum si o piscina in aer liber localizata la ultimul etaj al cladirii.

Hotelul va putea oferi un cadru deosebit evenimentelor business ale orasului, dar si evenimentelor private. Astfel, va dispune de un centru de conferinte ultramodern, sali de intalniri, precum si de un spatiu de leisure si un ballroom.

Hotelul va fi o componenta integranta din ambitiosul proiect imobiliar mixt ISHO din Timisoara care curpinde peste 1.000 de apartamente si 50.000 mp de birouri de noua generatie.

Hotelul va fi operat de Radisson Hotel Group, companie a carei portofoliu in Romania va urca la 4 hoteluri Radisson Blu si 1 hotel Park Inn by Radisson. Arhitectura hotelului este semnata de firma Andreescu si Gaivoronschi, Timisoara, iar designul interior de catre firma Blocher & Blocher, Germania.

Citeste si:
Timisoara risca sa piarda titlul de Capitala Culturala Europeana 2021
Timisoara risca sa piarda...

Radisson Hotel Group este una din cele mai mari companii hoteliere din lume, detinand sapte branduri hoteliere diferite si un portofoliu de peste 1.400 de hoteluri in curs de operare sau diverse stadii de dezvoltare in toata lumea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Rezidor deschide un nou hotel Radisson in proiectul ISHO din Timisoara