Medicover România a semnat un parteneriat cu grupul Radisson, pentru a oferi servicii de telemedicină persoanelor cazate în cele două unități din București: Radisson Blu Hotel București și Park Inn by Radisson București.

Serviciul dezvoltat de Medicover sprijină industria hotelieră în a oferi plus-valoare turiștilor și aduce acestora un plus de siguranță în planificarea concediilor și a călătoriilor în interes de afaceri. Accesul la consultații video reduce expunerea turiștilor la interacțiuni care nu sunt necesare, iar aceștia își pot aloca timpul relaxării sau finalizării proiectelor care fac obiectul călătoriei”, a declarat Radu L. Gorduza, director general Medicover România.

Serviciul este disponibil începând cu data de 15 iulie, iar turiștii cazați la cele două unități hoteliere, care au probleme minore de sănătate sau au nevoie de o opinie medicală de specialitate, beneficiează de consultații video, oferite de la distanță de o echipă formată din 150 de medici care acoperă 20 de specialități medicale.

Consultațiile sunt acordate în limba română și engleză, de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 20.00.

Citește și: Coronavirus | Cum ne tratăm în timpul crizei COVID-19. Serviciile de consultanță online și aplicațiile, la mare căutare

„Suntem încântați să fim primul brand hotelier partener al Medicover România și să oferim clienților Radisson Blu și Park Inn by Radisson București servicii de telemedicină. Principala noastră grijă este protejarea clienților și siguranța acestora în contextul stopării răspândirii COVID-19, iar acest parteneriat completează strategia noastră de dezvoltare și menținere a celor mai înalte standarde de siguranță pentru clienții noștri, astfel ca aceștia să se simtă protejați pe tot parcursul experienței lor în cele două hoteluri ale noastre”, a declarat Sonja Dive-Dahl, Director General Radisson Blu București si Park Inn by Radisson București.

Te poate interesa și: Cum vor arăta serviciile medicale post-covid. Director general Medicover: Să lăsăm „competiția” pe mai târziu și să nu facem acțiuni hazardate

Medicover România a dezvoltat alături de ATLAS, în timp record, prima platformă de telemedicină din România care cuprinde serviciile: MediCall, prin intermediul căreia pacienții pot sta de vorbă cu medicul lor fără să fie nevoie să se deplaseze în clinică și HomeDoctor, serviciu gratuit pentru abonații Medicover. Platformele dezvoltate de Medicover România în parteneriat cu ATLAS oferă cel mai înalt standard în domeniu, fiind certificate HiPAA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri