Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori locali privați de servicii medicale, anunță lansarea Medicover eXclusiv, o soluție prin care pacienții au acces la consultații, analize și tratament din partea unei echipe medicale direct la domiciliu. Serviciul va putea fi accesat telefonic din luna decembrie în București. Peste 100 de medici din rețeaua Medicover se vor deplasa la domiciliul pacientului și vor oferi consultații de medicină generală, medicină internă, pediatrie, kinetoterapie, ecografie și analize medicale.

În contextul actual al pandemiei COVID-19, serviciul permite pacienților limitarea expunerii, medicii lucrând în condiții riguroase de siguranță, în ce privește transportul și echipamentele utilizate.

Am luat toate măsurile pentru a rămâne alături de pacienții noștri, investind în dezvoltarea de noi instrumente de accesare a serviciilor medicale și de tratare a pacienților, inclusiv în implementarea unor instrumente de chirurgie robotică sau cele mai avansate soluții de imagistică.

Radu L. Gorduza, director general Medicover România

Retail jobs

Medicover România aniversează 25 de ani de activitate, perioadă în care compania s-a dezvoltat prin investiții de la zero, achiziții și parteneriate locale. România a fost printre primele țări pe harta grupului Medicover, fondat, de asemenea, în urmă cu 25 de ani de suedezii Bengt Beckmann și Jonas af Jochnick. Aceștia au pus bazele ABC Medicover, identificând, în urma unor experiențe personale, nevoia de servicii medicale de calitate pe piața din Polonia.

Privind în urmă, este uimitor să vedem câte am realizat de la deschiderea primei clinici în Varșovia, în anul 1995 și până în prezent. România joacă un rol esențial în dezvoltarea companiei în sud-estul Europei, calitatea personalului medical de aici fiind unul dintre cele mai importante active ale noastre.

Fredrik Ragmark, CEO Medicover

Citeste si:
Medicover intră cu servicii de telemedicină în două hoteluri din...
Medicover intră cu servicii...

În România, Medicover este prezentă astăzi în 14 județe printr-o rețea care cuprinde trei spitale, 26 de clinici, dintre care 4 cu spitalizare de zi, 25 clinici on-site, o unitate mobilă și 109 clinici partenere. Numărul total de medici din rețea este de 1.165, în timp ce totalul personalului ajunge la 2.500.

Sursa foto: Karolina Grabowska/ Pexels.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri