Citeste cele mai importante subiecte abordate de blogurile de business.
Orlando Nicoara scrie despre numarul care aniverseaza sapte ani de la aparitia revistei The One, o editie in care Andreea Esca, directorul editorial al publicatiei scrie despre oamenii care o inconjoara.

Pe blogul Riscograma, puteti citi despre cum poate imbunatatita agricultura de catre stat fara costuri. Cadastrarea gratuita si paza militarizata, sunt doua dintre metodele propuse.

Despre preturile locuintelor, dezvoltatori si costul viitor al Primei Case, puteti citi pe blogul Hymerion.

Tot despre piata imobiliara scrie si blogul Businessday.ro

Andreea Paul Vass, consilierul premierului Emil Boc, realizeaza o analiza despre accesul in institutiile de invatamant superior.

Principalele modificari din noul Cod al Muncii, intrat in vigoare pe 30 aprilie, sunt cel mai nou subiect ce poate fi citit pe blogul casei de avocatura Bostina si Asociatii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri