Digi Sport 3, cel de-al treilea canal de sport al RCS&RDS, cel mai mare jucator de pe piata locala de televiziune, incepe sa emita sambata, 27 august.
Canalul va asigura transmisiuni directe din mai multe competitii europene si internationale, iar primele meciuri in direct sunt din campionatul Angliei, Premier League (Aston Villa – Wolverhampton, orele 14:00 si Liverpool – Bolton, orele 19:30) si din campionatul Italiei Serie A (Cagliari – Millan, 21:45).

Compania a anuntat inca din iunie aceasta lansare, atunci cand Digi Sport si Digi Sport Plus, celelalte doua canale de sport ale companiei, au fost redenumite Digi Sport 1 si Digi Sport 2.

De la lansarea televiziunilor cu profil sportiv in urma cu doi ani RCS&RDS a cheltuit foarte mult pentru achizitia de continut exclusiv, aceasta fiind o strategie prin care operatorul isi doreste sa castige noi clienti. Conducerea RCS&RDS nu a oferit detalii despre numarul de clienti de TV din Romania de la finalul lui 2009, cand avea aproximativ 2,7 milioane de abonati.

De anul trecut si Romtelecom, cel mai puternic competitor al RCS&RDS la ora actuala, a intrat in aceasta competitie prin lansarea Dolce Sport.

RCS&RDS a avut anul trecut o cifra de afaceri de 418 milioane de euro si pierderi de 16,6 milioane de euro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri