Televiziunea de stiri TVR Info difuzeaza din 1 octombrie EuroBox, un magazin TV pe teme de actualitate europeana, produs in studiourile Deutsche Welle din Bonn exclusiv pentru canalul de stiri al TVR. Programul, cu o durata de o jumatate de ora, este difuzat in fiecare sambata de la ora 13.30 si moderat de Lavinia Pitu.
Temele abordate la EuroBox cuprind subiecte din politica, economie, cultura si societate. In prima editie, despre: criza monedei euro, Berlinul cauta alternative la actuala clasa politica, un dialog cu politologul german originar din Romania Anneli Ute Gabbany pe marginea amanarii admiterii Bulgariei si Romaniei in spatiul Schengen, intoarcerea discului vinil.

Jurnalista Lavinia Pitu (foto) lucreaza si pentru Redactia engleza a Deutsche Welle din Berlin. Emisiunea EuroBox va putea fi urmarita de telespectatorii TVR INFO si in reluare, duminica, de la ora 10.35.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri