Marca inregistrata, emisiunea bine cunoscuta telespectatorilor revine la Televiziunea publica, de aceasta data la postul TVR 2, in prime-time. Difuzata saptamanal, aceasta isi va pastra formatul general obisnuit de emisiune care se adreseaza tuturor celor interesati de publicitate pentru ca aceasta ramane unul dintre cele mai atractive si senzuale domenii ale zilelor noastre. Realizatoarele emisinii sunt Anca Rancea si Romanita Oprea, redactori la revista Campaign, iar debutul va avea loc sambata, 4 martie la ora 20:30.

Intr-un domeniu care starneste nu doar curiozitate, ci si cele mai puternice pasiuni, era nevoie si de o emisiune pe masura. Marca inregistrata a fost de la inceput un reper pentru pasionatii de publicitate dar si pentru profesionistii acestui domeniu, iar cresterea atat de vertiginoasa pe care a inregistrat-o publicitatea in ultimii ani, trebuia sa fie reflectata si in emisiune. Asa s-a nascut noul format al emisiunii si noua ei identitate vizuala si de brand.

Fara a parasi zona show-ului, noul format al emisiunii va incerca sa devina o pledoarie serioasa si eficienta in favoarea publicitatii, facuta cu profesionalism, adresandu-se nu acelui public restrans, specialist in publicitate, ci publicului larg, vizand mai ales acei tineri ambitiosi care fug de clisee.

Noua Marca inregistrata isi propune sa dovedeasca faptul ca in prezent, publicitatea bate viata, prezentand intr-o modalitate atractiva informatii esentiale, tendinte, evenimente si analize de piata. Editiile vor contine vizionari de clipuri publicitare, interviuri, making of, lansari si nu in ultimul rand materiale prezentate in exclusivitate si in premiera.

Bilantul noii emisiuni se prezinta astfel: mai multa informatie de valoare, fara insa a uita sa zambim, lectii predate de cei mai buni si destindere la un pahar de vorba cu oamenii momentului prin intermediul lui Andrei Barbu, prezentatorul emisiunii, pasionat de publicitate (deja cunoscut publicului larg din cateva reclame in care a jucat) si cu experienta in media, fiind colaborator la un post de radio bucurestean.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri