Cantareata americana Christina Aguilera se afla in negocieri avansate cu directorii postului NBC pentru a reveni in juriul emisiunii-concurs "The Voice", scrie Mediafax, care citeaza Reuters.
Christina Aguilera, in varsta de 32 de ani, a renuntat la rolul de jurat pentru sezonul din acest an al emisiunii "The Voice", pentru a-si promova cel mai recent album de studio, "Lotus", printr-un turneu nord-american. Cantareata a facut parte din juriul emisiunii "The Voice" in primele trei sezoane ale show-ului.

Potrivit unor surse, care au precizat ca nu au voie sa vorbeasca in mod public despre aceste negocieri, cantareata americana va primi un onorariu de 12 milioane de dolari pentru a reveni in calitate de jurat al emisiunii "The Voice". Aceasta suma este mai mica decat onorariul de 15 milioane de dolari primit de Britney Spears, care jurizeaza emisiunea rivala "The X Factor".

Reprezentantii postului NBC si cei ai cantaretei Christina Aguilera nu au confirmat deocamdata aceste informatii.

Christina Aguilera si cantaretul R&B Cee Lo Green au parasit show-ul "The Voice" anul trecut. Ei au fost inlocuiti de cantareata columbiana Shakira si cantaretul R&B Usher, care s-au alaturat membrilor ramasi in juriul emisiunii, cantaretul de muzica country Blake Shelton si solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

Deocamdata este neclar pe cine va inlocui Christina Aguilera in juriul de la "The Voice", daca artista americana va accepta oferta directorilor de la NBC. Noul sezon al emisiunii "The Voice" va debuta pe micile ecrane nord-americane in luna septembrie.

Show-ul de televiziune "The Voice", care concureaza cu alte doua emisiuni muzicale rivale difuzate de postul Fox, "American Idol" si "The X Factor", a avut o audienta medie de 14 milioane de telespectatori.

Finala sezonului actual al emisiunii "The Voice" va avea loc pe 18 iunie.

Postul NBC este detinut de Comcast Corp., iar postul de televiziune Fox face parte din grupul News Corp.

Christina Aguilera, care a devenit celebra cu hitul "Genie in a Bottle", a castigat patru premii Grammy, un Latin Grammy si a vandut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial.

Sursa foto: http://www.christinaaguilera.com/us/official-gallery/lotus

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri