Incepand de astazi comunitatea celor care folosesc zilnic serviciile Comunicatedepresa.ro, de publicare, gazduire, distributie si monitorizare de comunicate de presa, a trecut pragul de 10.000.
Chiar daca este perioada vacantelor cresterea constanta a numarului celor care utilizeaza zilnic Comunicatedepresa.ro s-a mentinut si in luna august, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei. Pe langa numarul semnificativ al celor care aleg sa utilizeze zilnic serviciile noastre vreau sa remarc si profilul utilizatorilor declara Alin Zainescu, General Manager, New Media Agency.

Sunt foarte multi jurnalisti din toata tara si care acopera toate tipurile de media. Serviciile noastre sunt utilizate cu succes de foarte multi profesionisti din zona marketing/comunicare atat din organizatii mari, multinationale dar si din companii autohtone mici care au inteles puterea Internetului ca mediu de comunicare. Ne bucura fara indoiala si numarul mare de abonati (un numar echivalent cu tirajul unui ziar de afaceri) dar mai ales ne bucura reactia pozitiva primita de la utilizatori si mai ales de la cei mai putin increzatori in utilizarea Internetului.

In cei doi ani de activitate, Comunicatedepresa.ro a atras un numar de peste 10,000 de utilizatori, pe categorii: 2,053 de companii, institutii publice sau organizatii nonguvernamentale, 824 de jurnalisti din media centrala si locala, 295 de agentii de publicitate si relatii publice, peste 7,137 de utilizatori provenind din cele mai diverse medii. In aceasta perioada, au fost publicate, distribuite si monitorizate 8,375 comunicate de presa prin intermediul a 18,719,827 alerte trimise prin e-mail.

Comunicatedepresa.ro este un proiect al companiei de relatii publice New Media Agency, dezvoltat in parteneriat cu compania Senior Software si este rezultatul intalnirii dintre necesitatile si cerintele actuale ale activitatilor de comunicare si raspunsurile tehnologiei moderne bazate pe mediile interactive. In perioada imediat urmatoare, Comunicatedepresa.ro va lansa noi servicii, din dorinta de a pune la dispozitia comunitatii specialistilor in comunicare, relatii publice, marketing si a jurnalistilor modalitati inteligente si eficiente de a comunica in mediile virtuale.

New media Agency este o companie de relatii publice ce pune la dispozitia mediului de afaceri si institutional din Romania modalitati de comunicare inovatoare, bazate pe principii clasice si tehnologii moderne. Printre proiectele implementate se numara si lansarea primului serviciu de relati publice online din Romania dedicat in exclusivitate publicarii, gazduirii, distributiei si minitorizprii de comunicate de presa - www.comunicatedepresa.ro.

Senior Software este o companie specializata pe servicii de dezvoltare software de tip ERP (Gestiune, Contabilitate, Salarizare, CRM) si construire de identitate web (strategie de prezenta pe Internet, web design si promovare neconventionala). in portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint, platforma .NET., SQL Server) cat si dezvoltare de software in mediu open-source (PHP/MySQL in mediu Linux). Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Solvay Pharmaceuticals, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Brau Union Romania, Centreville Bucharest, Stryker Corp., Romsoft, Sipro Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri