A venit timpul si pentru un nou 200 Best Ilustrators. Si nu oricum. In aceasta editie, design-ul cartii va fi realizat de catre o persoana din Romania. Mai mult, aceasta va fi instruita de insasi Walter Luerzer la Viena. Cine a spus ca romanii nu sunt creativi s-a inselat. Iata si dovada. Walter Luerzer este in cautarea unui graphic design-er din Romania, care sa-si puna ideile si talentul la bataie. Si unde poti fi mai creativ daca nu in Viena alaturi de unul dintre oamenii care si-au lasat amprenta in domeniul publicitatii internationale. Cu nu mai putin de 3 agentii de publicitate infiintate TBWA, Lowe, Luerzer si Luerzer, Conrad (care a devenit apoi Luerzer, Conrad si Leo Burnett), o revista si un job de profesor cu norma intreaga, Luerzer este si va ramane unul dintre cei mai apreciati profesionisti ai publicitatii.

200 Best Illustrators va prezenta lucrarile celor mai buni ilustratori din lume intr-un volum de peste 400 de pagini. Anuarul va aparea in martie 2007 fiind distribuit in peste 100 de tari, inclusiv in Romania.

Incepand cu anul 2000 revistele si cartile Luerzers Archive se distribuie si in Romania. Rospotline este distribuitorul oficial pe Europa de Est pentru Luerzers Archive, fiind raspunzator si de alte proiecte ale grupului media, printre care promovarea la nivel international a proiectului Student Contest, si pastrarea legaturii cu asociatiile locale de publicitate din intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri