30 septembrie este data limita pana la care se pot face inscrieri la CIEL Awards. Proiectul Fundatiei CIEL Romania este destinat tinerilor care doresc sa-si lanseze propria afacere sau sa isi construiasca o cariera in economie.
CIEL Awards are trei sectiuni de concurs: cele mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de business start-up, cei mai buni studenti in Economie si cei mai buni tineri economisti CECCAR.

Tinerii antreprenori pot concura la sectiunea CIEL Awards Business Start Up. Premiile acestei sectiuni constau in: capital initial (pana la 5.000 de Euro), credit fara dobanda de pana la 25.000 de Euro, tehnica de calcul (laptop-uri, imprimante, copiatoare, scanner-e, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Microsoft Windows XP si Office 2003), solutii de telecomunicatii si internet (telefoane mobile cu abonamente gratuite pentru un an, centrale si aparate telefonice fixe, abonamente la internet pentru un an), mobilier si consultanta de specialitate.

Absolventii unei facultati de profil economic pot obtine finantarea masterului in contabilitate sau finante prin elaborarea unui eseu si participarea la sectiunea CIEL Awards Best Student. Castigatorii vor primi burse de pana la 3.000 de Euro si laptop-uri, solutii software pentru gestiune economico-financiara, licente Windows si abonamente gratuite la internet pentru un an. De asemenea, vor putea sa urmeze un stagiu de practica la KPMG, una dintre cele mai importante companii de consultanta si audit financiar.

Tinerii economisti, Membri CECCAR, pot castiga laptop-uri, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Windows si abonamente gratuite la internet. Juriile competitiei sunt formate din profesionisti avizati din sectorul de afaceri, reprezentanti ai mediului universitar si membri de seama ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Inscrierile la CIEL Awards au loc pana pe 30 septembrie, iar jurizarea va avea loc in lunile octombrie si noiembrie. Informatii detaliate despre concurs si formularele de inscriere sunt disponibile pe www.cielawards.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri