Unicdesign a conceput si realizat site-ul oficial al agentiei Infinity Sports din Cluj-Napoca, promovat in cadrul Targului de productie publicitara Advertising Show 2006, editia a IV-a, 20-23 septembrie 2006 Complexul Expozitional Romexpo.
Conceptul www.cupe-medalii.ro prezentat de Unicdesign clientului Infinity Sports a castigat progresiv in imagine si in continut, s-a concretizat si este o prezenta constanta de informatie precisa pentru vizitatori, informeaza un comunicat al companiei.

Unicdesign a imaginat un spatiu cald, in culori competitive, oferind in acelasi timp o imagine unitara si compacta intregului pachet vizual creat pentru client. Infinity Sports s-a dezvoltat continuu si este o prezenta permanenta in randul clientilor sai, site-ul oficial de prezentare www.cupe-medalii.ro este realizat in 2 versiuni romana engleza, este bine structurat - pe categorii de produse, pentru a facilita accesul la informatia precisa. Anul acesta Infinity Sports a fost prezent cu multe oportunitati pentru clientii sai, in afara de colectia clasica de obiecte promotionale pe care o detine, agentia a creat linii noi de produse pentru premiere sau protocol, unde clientii sai vor gasi si gamele de lux din categoriile cupe sportive, medalii, trofee, plachete, placute gravabile, platouri, cutii de prezentare, figurine, promotionale declara Adela Tarziu, directorul agentiei Unicdesign.

Site-ul www.cupe-medalii.ro are un nume sugestiv, prezinta activitatea de baza a clientului Infinity Sports produse pentru premiere-protocol si sustine mesajul agentiei Sustinem performanta. El denota in acelasi timp dedicare, implicare si calitate, reprezentand inca o data dovada concreta a muncii echipei Unicdesign. Standul expozitional creat in cadrul Targului de productie publicitara Advertising Show din acest an, eveniment care serbeaza advertisingul romanesc, este continuarea fireasca a identitatii vizuale pe care Unicdesign a creat-o pentru clientul Infinity Sports. Promovarea site-ului oficial www.cupe-medalii.ro in cadrul acestui eveniment a fost sustinuta de materiale de prezentare si materiale personalizate adecvate, cuprinse in planul de marketing respectiv campania pentru 2006 a completat Adela Tarziu.

Stabilirea si consolidarea identitatii vizuale a unei companii, designul si realizarea materialelor publicitare ale acesteia, designul produselor unei intreprinderi sau amenajarea spatiilor si a prezentelor companiilor la diverse expozitii, targuri sau manifestari, sunt principalele competente cu care firma Unicdesign se adreseaza clientilor ei. Cu o echipa omogena si beneficiind de un spatiu generos, Unicdesign transforma idei si concepte in realitate, defineste identitati si castiga increderea clientilor prin promptitudine si profesionalism.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri