Publicis Romania se situeaza pe locul doi in topul marilor agentii de publicitate din Romania, potrivit clasamentului realizat pe baza cifrelor de afaceri inregistrate la Ministerul de Finante si publicat de revista Capital.

Compania a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 13,5 milioane euro, in crestere cu 24 % fata de anul precedent. Cifra de afaceri nu include si veniturile companiilor specializate din cadrul grupului: Optimedia, Publicis Dialog, Publicis Events, Publicis Healthcare.

Publicis Romania este o agentie de publicitate full-service care isi are inceputurile in 1993 si in prezent detine in portofoliu clienti cu renume pe plan local sau international: Anchor Group, British Airways, Schering Plough, Campofrio, Domeniile Tohani, Du Pont, Finansbank, Groupe SEB, Germanos, Garnier, Hochland, HP, L'Oreal, Modul Design, Nissan, Renault, OMV, Podravka, P&G, URSUS Breweries, Ulker, Wienerberger, Whirlpool. Locul 2 in topul agentiilor este cel mai bun rezultat obtinut de companie pana acum si reprezinta un succes construit in 13 ani.

Leul Publicis devine si in Romania din ce in ce mai puternic. stiam asta, dar ne bucura foarte tare ca si topul agentiilor confirma acest lucru. Avem un business solid, cladit in ani de zile, pe baza unor principii de afacerirespectate cu consecventa atat de mine, cat si de intreaga echipa. Rezultatul ne face fericiti pe toti cei care lucram azi sub umbrela Publicis si suntem convinsi ca ii va face mandri si pe clientii nottri, partenerii care ne-au ajutat sa ajungem aici a declarat Teddy Dumitrescu, Presedinte Publicis Group Romania. Anul acesta am luat deja cateva decizii care vor duce compania spre urmatoarea etapa de dezvoltare. Obiectivul nostru va fi sa confirmam pozitia deja ocupata in top si, de ce nu, sa mergem chiar mai sus. continua Dumitrescu.

La nivel mondial, Grupul Publicis ocupa in industria de publicitate locul 1 in Europa si locul 3 in Statele Unite. Publicis este al patrulea mare grup de comunicare din lume la nivel mondial, este prezent in 229 de orase din 109 tari si are in acest moment un numar de peste 35000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri