Hecht Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul tipografic, se numeste Impression Graphics Romania si face parte din cel mai important grup tipografic pentru postere multiformat din Europa Impression Group., cu o cifra de afaceri anuala de peste 115 milioane de euro. Momentul a fost marcat joi printr-un eveniment spectaculos la care au participat reprezentanti ai mass media, clienti, prieteni si partenerii de afaceri.

Dupa 150 de ani de existenta in Europa si 8 ani de activitate pe piata din Romania, timp in care si-a castigat pozitia de lider de piata prin calitatea materialelor si apetenta pentru inovatie, Hecht Romania se afla in pragul unei noi schimbari.

Impression Group of Companies este singura companie de productie publicitara care ofera solutii inovative pentru cele mai importante si complexe campanii desfasurate in Europa, de la servicii de creatie pana la productie outdoor de mari dimensiuni.

Pe o piata competitiva si in continua transformare, cele 35 de companii Impression, localizate in peste 20 de tari din Vestul, Centrul si Estul Europei detin pozitia de lider oriunde s-ar afla.

Pasiunea pentru inovatie, cunostintele tehnologice din domeniu, calitatea serviciilor oferite si reteaua europeana pe care o poseda sunt doar cateva dintre avantajele de care se bucura cei ce apeleaza la serviciile Impression S.A. Group. Anual, cele peste 45 de milioane de postere care vad lumina zilei in cadrul grupului, folosind tehnologie avansata offset, serigrafie sau imprimare digitala, vorbesc despre calitatea Impression.

Ca urmare a cresterii economice generale si a dezvoltarii tehnologiei specializate, piata de print de mari dimensiuni din Romania este, la randul ei, in continua crestere. Rebrandingul Hecht este una dintre consecintele firesti ale dezvoltarii acestui segment, care va permite sa se raspunda optim solicitarilor pietei.

Impression Graphics Romania are ca obiectiv ca in urmatorii 3 ani sa dezvolte o linie de productie POSm si sa deschida in Romania prima fabrica offset pentru printuri de mari dimensiuni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri