Luni a avut loc la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, Gala de decernare a premiilor CIEL Awards, proiect care ii ajuta pe tineri sa isi lanseze propria afacere sau sa isi construiasca o cariera in economie.
In deschidere, discursul de bun venit a fost tinut de Dan Damian, Presedintele Fundatiei CIEL Romania si Directorul General al CIEL Romania.La prima editie a concursului CIEL Awards au fost acordate cate trei premii pentru fiecare categorie competitionala.

La categoria dedicata celor mai buni tineri economisti CECCAR, Emil Florita (Directorul Executiv al Filialei CECCAR Bucuresti) a inmanat premiul Cel mai bun tanar expert contabil CECCAR, implicat in activitatea IMM. Acesta a fost castigat de Alice Andreea Ivanovici.

Firma Jpt Accounting 2002 a castigat premiul Cea mai buna firma de contabilitate, membra CECCAR, implicata in activitatea IMM. Premiul a fost decernat de Ilie Tamas (Catedra de Informatica de Gestiune, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, ASE Bucuresti).

Premiul Cea mai buna IMM, firma de contabilitate, din evidenta CECCAR a fost acordat de Ioan Rosca (Prof. univ. dr. Facultatea de Contabilitate si Informatica de gestiune, ASE Bucuresti), firmei Cont Solutions.

A urmat categoria CIEL Awards pentru cei mai buni studenti in Economie. Bogdan Ursuleanu (Reprezentant ASCIG) a inmanat premiul III lui Vlad Botos (Masterand la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Stiinte Economice). Premiul II a fost inmanat de Gabriela Popa (Chief Accountant Cosmetics Oriflame Romania SRL), Alinei Bucur (Masteranda la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi, Facultatea de Management Financiar Contabil).

Premiului I CIEL Awards Best Student a fost castigat de Florin Grosu (Doctorand Academia de Studii Economice din Bucuresti si Masterand la Goteborg University, Faculty of Business, Economics and Commercial Law). Castigatorul a primit premiul de la Mihai Florin (Conferentiar Universitar Facultatea CIG ASE). La categoria dedicata celor mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de business start-up au fost premiate cele mai bune 3 planuri din cele 11 calificate in finala.

Premiul III a fost castigat de un plan de afaceri ce presupune infiintarea unei agentii de turism online. Aureliu Ilin (Director Analiza Credite BRD - Groupe Societe Generale) i-a inmanat premiul lui Lavinius Marcu. Premiul II a mers la Oradea. Ideea de afaceri a Laviniei Mihut presupune infiintarea unei companii de brokeraj bancar. Premiul i-a fost acordat de Viorel Bitu (Directorul General Synergizer Business Solutions).

Endre Dombay din Brasov a castigat premiul cel mare. El a prezentat in cadrul planului sau de afaceri modul in care isi doreste sa infiinteze o clinica veterinara. Premiul i-a fost inmanat de Octavian Thor Pleter (Director Academic Universitatea Romano Britanica). Dupa aflarea castigatorilor, Dan Damian a anuntat stabilirea unui parteneriat cu TVR. Cei care nu au castigat o finantare la CIEL Awards vor avea ocazia sa-si prezinte planurile de afaceri in fata unor potentiali investitori, la emisiunea Arena Leilor. Gala de Premiere s-a incheiat cu decernarea Diplomei de Merit, companiei Itancar Filgrup. Premiul a fost inmanat de Pierre Yves Morlet (Fondator CIEL).

Premiile de la cele 3 categorii de concurs au fost oferite de Fundatia CIEL Romania si de partenerii proiectului: BRD - Groupe Societe Generale, Euroweb, Xerox Romania, Gemisa Investments, Romtelecom, Oriflame Romania, Intuitext, 3Abirotica si Crowne Plaza Bucuresti. Pe langa sponsori, CIEL Awards a fost sustinut si de Leo Burnett Romania (agentia care a realizat campania de imagine) si de institutii media ca: The Money Channel, Cotidianul, Cariere, wall-street.ro, 9AM, ROL.ro, immromania.ro, rubinian.ro, finantare.ro, plandeafacere.ro, avocatnet.ro. Organizatiile partenere au fost: ASER, FASER, Senatul Studentesc ASE.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri