Fostul PAX TV se numeste acum SENSO
"SENSO este si lumea ta". Acesta este sloganul sub care, ieri la pranz, s-a lansat noul post de televiziune, fostul Pax TV, al carei presedinte este Anca Vlad, ocupanta primului loc in topul "100 femei de succes" din acest an. De ce Senso? "Sens si sensibilitate, ratiune si emotie, descoperire si frumusete, cunoastere si iubire, implinire personala si implicare sociala", si-a justificat Anca Vlad optiunea. Din seara zilei de 22 aprilie, Pax TV devine Senso TV, post a carui misiune este reinventarea produsului cultural, spargerea cliseelor, schimbarea tiparelor de gandire. Noua grila de programe contine emisiuni documentare, culturale, dar si despre femei.

Presedinta postului Senso a precizat ca rivalii noului canal de televiziune vor fi cele gen Discovery, dar si TVR Cultural. Una dintre liniile trasate de directorul de programe al Senso TV, Lili Lemnaru, este crearea unor "oameni ai postului", adica vedete proprii. Rodica Mandache, Manuela Golescu, Oana Georgescu, Madalina Lefter, Alina Anton sunt doar cateva dintre numele care figureaza pe lista viitoarelor vedete ale Senso TV. Evenimentul de ieri a lasat loc unor speculatii ale amatorilor de pronosticuri, care au vazut in prezenta Stelei Popescu sau a Didei Dragan la lansare un semn al unei posibile colaborari a acestora cu Senso TV.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri