Compania Playboy Enterprises, care detine, printre altele, licenta revistei \"Playboy\", prezenta si in Romania, a inregistrat o crestere a veniturilor de 6% in al doilea trimestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Reuters, citat de NewsIn.
Veniturile totale ale companiei in al doilea trimestru al acestui an au ajuns la valoarea de 85,7 milioane de dolari. Cresterea veniturilor se datoreaza, in special, activitatilor inregistrate de posturile de televiziune internationale si de vanzarea licentelor, care au reusit sa acopere pierderile inregistrate de revista "Playboy", atat la nivelul tirajului, cat si la vanzarile de publicitate.

Profitul net al Playboy Enterprises in al doilea trimestru al acestui an a ajuns la valoarea de 1,9 milioane de dolari, pe cand, in aceeasi perioada a anului trecut, compania a inregistrat o pierdere de 3,3 milioane de dolari.

Directorul executiv al companiei, Christie Hefner, a declarat ca, pentru al doilea semestru al acestui an, se asteapta la rezultate pozitive de la divizia de online si de la cea care administreaza vanzarea licentelor si la pierderi de la divizia de publishing, cauzate de scaderea nivelului de publicitate in reviste.

Playboy Enterprises este o companie americana, infiintata in 1953 de Hugh Hefner. Compania detine, printre altele, reteaua de reviste "Playboy", postul de televiziune Playboy TV, reteaua de televiziune Spice, postul Playboy Radio, precum si mai multe site-uri. In Romania, revista "Playboy" este editata de trustul PubliMedia International.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri