Mediaedge:cia (MEC) a initiat anul trecut MEC Interaction Academy, un centru de dezvoltare profesionala, dedicat perfectionarii competentelor digitale a angajatilor din pietele emergente din regiunea Europa Centrala si de Est.
Aflata la prima editie, MEC Interaction Academy s-a desfasurat pe o perioada de 6 luni, in cadrul sediului global al MEC din Londra, la care au participat Romania, Ungaria si Polonia. La finalul lunii martie, in urma unui examen de competente digitale, cei trei absolventi Marius Pahomi - MEC Romania, Krisztina Vajda - MEC Hungary si Grzegorz Smyka, MEC Polonia au obtinut certificarea Google Advertising Proffesional.

“Crezul nostru este “One MEC". Acesta se refera atat la modul in care clientii traiesc experienta Mediaedge:cia, cat si la modul in care lucram impreuna: comunicam si impartasim unii altora cele mai bune metode de lucru. MEC Interaction Academy este o confirmare reala a acestei abordari”, a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director al Mediaedge:cia Romania.

In cadrul programului training s-a vizat dobandirea unor competente avansate de Search Marketing, desfasurate in urma unei stranse colaborari intre Google UK si Outrider (WPP), companie specializata a GroupM. A urmat distribuirea in departamentele de planning, buying si client service ale MEC Global Solutions, iar la final, stagiul de pregatire, ce a presupus gestionarea unor conturi globale precum Monster.com, Citibank si Sony Ericsson, s-a incheiat cu obtinerea certificarii Google Advertising Proffesional.

“Scopul Academiei este de a ajuta in mod direct si rapid la dezvoltarea competentelor departamentului de Interaction pe pietele emergente. Participantilor le este oferit un program structurat, care le asigura contact direct cu fiecare arie dezvoltata de acest departament, cu strategiile, tehnologiile si platformele digitale aferente. Mai mult, participantii au sansa imensa de a lua contact cu reteaua Mediaedge:cia, care ii ajuta sa interactioneze si sa-si faca relatii pe care le pot folosi in viitor", a declarat Jeff Hyams, Chief Strategy Officer, Europe, Middle East si Africa

“M-am alaturat echipei Mediaedge:cia Romania anul trecut in luna septembrie, iar la scurt timp am fost detasat in cadrul MEC Interaction Academy. Acolo am avut oportunitatea sa imi extind pregatirea profesionala lucrand pe cele mai avansate si competitive piete digitale din lume. Din aceasta perspectiva, mi-am format o imagine foarte realista asupra viitorului pietei din Romania in urmatorii cinci ani, astfel consider ca acum avem capacitatea de a oferi solutii de Interaction cu mult peste nivelul actual al pietei locale”, a declarat Marius Pahomi, Interaction Business Development Manager al Mediaedge:cia Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri