M-am intors la dragostea dintai publicitatea, afirma Gina Leu, noul Client Service Director al Ogilvy & Mather.
A facut primii pasi in publicitate la Leo Burnett, in departamentul de Client Service, unde a urcat pana la functia de Account Director. Experientei acumulate in advertising i s-au adaugat ulterior cunostintele de marketing, in ultimii 3 ani Gina Leu lucrand din perspectiva clientului, ca Brand Manager, la Interbrew si la Henkel.

Cu o experienta vasta si extrem de interesanta, atat in advertising cat si in marketing, si cunoscand foarte bine nevoile consumatorului, din perspective diferite, Gina aduce un plus de energie si dinamism echipei de Client Service a Ogilvy & Mather.

Gina este exact omul de care departamentul de Client Service al Ogilvy & Mather are nevoie: un om experimentat, cu o competenta profesionala deosebita, care imbina cu succes practica celor doua discipline - marketing si publicitate, un team player, un "antrenor" pentru echipa si un om in care clientii nostrii vor gasi un adevarat partener, declara Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group Romania.
Publicitate

Dincolo de viata profesionala, gasim in Gina o persoana pasionata de calatorii pe meleaguri indepartate si exotice si de cultura civilizatiilor acelor locuri, si un mare fan declarat al lui Harry Potter.

Ogilvy & Mather este una dintre cele mai importante agentii internationale de publicitate, cu birouri in peste 130 de orase din intreaga lume. In Romania, Ogilvy & Mather este parte a Ogilvy Group, din care mai fac parte alte 5 companii, cu specializari diferite in comunicare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri