Coca Cola, liderul pietei mondiale a bauturilor racoritoare, va lansa, la mijlocul lunii septembrie, un nou spot de promovare a produsului Cola Zero inspirat din aventurile celebrului agent 007, James Bond, anunta brandrepublic.com.
Spotul, “Cola 007”, a fost creat de agentia de publicitate Wieden&Kennedy si va fi lansat pentru inceput in Marea Britanie, inainte de premiera celei de-a 22-a parti a seriei “James Bond”- Quantum of Solace, programata pentru 31 octombrie.

Coloana sonora a spotului a fost realizata de vocalul trupei White Stripes, Jack White, cel care a mai compus piesa “Love is the Truth” folosita intr-o alta reclama Coca Cola.

Spotul, in culorile rosu si negru, il prezinta pe agentul 007 in timp ce se lupta cu o serie de indivizi periculosi si urmareste o femeie in speranta ca va recupera o sticla de Coca Cola Zero.

Campania de promovare, care se inscrie in parteneriatul incheiat intre Coca Cola si reprezentantii filmului, va cuprinde si activitati online, reclame outdoor si o editie limitata Coca Cola Quantum of Solace. In plus, consumatorii care achizitioneaza un multipack de Coca Cola Zero vor primi un demo cu varianta oficiala a jocului Quantum of Solace.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri