Reteaua de posturi de radio europene EURANET, formata din posturi provenite din 15 state europene, si-a lansat noua platforma de internet, multilingva si interactiva, potrivit comunicatului transmis, marti, de Comisia Europeana (CE).
EURANET a fost infiintata la initiativa si cu sprijinul financiar al Comisiei Europene.

"Din aprilie 2008, 16 posturi de radio si opt posturi de radio asociate, din 15 state europene, coproduc si difuzeaza zilnic emisiuni despre actualitatea europeana in 10 limbi (bulgara, engleza, franceza, germana, greaca, maghiara, poloneza, portugheza, romana si spaniola), urmand ca, progresiv, sa fie incluse cele 23 de limbi oficiale ale UE", se mai arata in comunicatul CE.

Reteaua EURANET are o audienta saptamanala de 19 milioane de ascultatori in Uniunea Europeana si de 30 de milioane in tarile terte.

Interactivitatea acestor programe zilnice, cu o durata cuprinsa intre 30 si 60 de minute, va fi sporita prin lansarea portalului internet comun, care poate fi accesat la adresa: http://www.euranet.eu/.

Portalul, disponibil in toate limbile de difuzare, are obiectivul de a extinde interactivitatea programelor prin implicarea cetatenilor europeni, de a multiplica punctele de vedere, dezbaterile si opiniile asupra temelor de interes european si de a clarifica aceste teme cu ajutorul contributiilor fiecaruia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri