La trei ani de la lansarea The Money Channel, managerul de proiect si directorul editorial al canalului, Lucian Sarb, va deveni director editorial al Euronews, una dintre cele mai importante televiziuni de stiri din lume. Este pentru prima oara cand un est-european accede la o functie de management editoriala intr-o companie globala de presa.
Lucian Sarb a intrat in echipa Realitatea-Catavencu in ianuarie 2006. Este licentiat in comunicare si relatii internationale. A facut mai multe stagii la CNN si la Center for Strategic and International Studies (CSIS) in Washington DC si are 15 ani de experienta in media. La Euronews va ocupa functia de director editorial din luna mai a acestui an.

"The Money Channel este unul dintre cele mai ambitioase proiecte din cariera mea. Sunt mandru ca am reusit impreuna cu o echipa de oameni deosebiti sa impunem pe piata din Romania primul canal de business. Cred foarte tare in succesul si in viitorul postului The Money Channel. Este locul in care o sa ma simt intotdeauna acasa", spune Lucian Sarb.

Euronews este canalul de stiri cu cea mai mare audienta in Europa. Emite in 8 limbi in toata lumea avand ca principali competitori globali CNN si BBC World. Euronews este detinut de un consortiu de state europene dintre care actionarii principali sunt Franta, Elvetia, Italia si Rusia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri