ITV, cea mai mare retea comerciala de televiziune din Marea Britanie, estimeaza ca va economisi 7 milioane de lire sterline ( aproximativ 7,6 mil. euro) pana in 2011, in urma planurilor de asociere a programelor sale regionale cu cele ale postului BBC, anunta brandrepublic.com.
Cele doua companii au discutat despre un posibil parteneriat prin care sa diminueze costurile furnizarii de stiri locale. Printre optiunile luate in considerare se numara asocierea centrelor de stiri regionale ale ITV si BBC, utilizarea acelorasi resurse si facilitati tehnice si introducerea materialelor video realizate de echipa BBC in programele de stiri locale ale ITV.

Potrivit reprezentantilor ITV, costurile anuale ale retelei de televiziune se ridica la aproximativ 55 de milioane de lire sterline (aprox. 60 mil. euro).
Atat BBC, cat si ITV, insista ca vor mentine control integral asupra continutului propriu si a grilei de programe.

Reteaua ITV (Independent Television), infiintata in 1955, este cea mai mare si veche retea comerciala de televiziune din Marea Britanie si include, printre altele, posturile ITV 1, STV si UTV.

The British Broadcasting Corporation (BBC), este una dintre cele mai mari companii de televiziune din lume si cea mai importanta companie de televiziune britanica, fondata din bani publici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri