Cotidianul Gardianul va renunta, in cadrul unei restructurari, la 20 de angajati, decizia fiind luata de conducerea ziarului pentru ca acesta sa poata fi publicat in continuare, potrivit 9AM.ro.
"In cadrul unei restructurari, ma vad silit sa ma despart de 20% dintre colegii si prietenii mei de la ziar. Este singura solutie pe care am gasit-o ca sa continuam aparitia unui ziar de a carui inchidere se vorbeste inca de a doua zi de la aparitia pe piata", a precizat, pentru NewsIn, Alecu Racoviceanu, directorul ziarului.

Angajatii care vor fi disponibilizati fac parte atat din echipa redactionala, cat si din randurile personalului auxiliar.

Cu privire la o posibila transformare a cotidianului in publicatie online, Racoviceanu spune ca, deocamdata, nu se pune aceasta problema din punct de vedere financiar, deoarece 90% din venituri vin din publicitate. "In conditiile in care cititorul a inteles ca internetul reprezinta viitorul, cheltuitorii de bani in publicitate inca prefera printul", a explicat el.

Gardianul a fost lansat in 2002, ajungand in prezent la peste 2.000 de numere publicate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri