Timisoreana, brand aflat in portofoliul companiei Ursus Breweries, alaturi de Primaria Capitalei au lansat o noua campanie – “Redescopera Bucurestiul, cum a fost odata” – ce presupune, pentru inceput, instalarea unor ceasuri de epoca in locatii istorice din Bucuresti.
Primele doua ceasuri de epoca au fost deja instalate in zona hotelului Casa Capsa si a Palatului Regal (sediul Muzeului National de Arta al Romaniei), urmand ca, pana la finalul acestui an, sa fie amplasate in total 10 astfel de ceasuri.

“Acesta este un prim pas al campaniei intitiate alaturi de Primari Capitalei. Vrem ca aceste obiective sa redevina, prin intermediul ceasurilor, locuri de intalnire pentru bucuresteni. Vom realiza si o emisiune TV in cadrul careia vor fi invitati reprezentanti ai ONG-urilor si autoritatilor pentru a propune solutii pentru reinvierea farmecului de alta data al Capitalei. De asemenea, oamenii pot accesa adresa de Internet bucuresti@beretimisoreana.ro pentru a lasa sugestii cu privire la ce poate fi imbunatatit in ceea ce priveste imaginea Bucurestiului”, declara Anca Echim, junior brand manager Timisoreana.

La acest proiect au participat 15 persoane din partea Timisoreana, campania beneficiind de sprijinul agentiei full service Mercury 360, careia i-a apartinut propunerea strategica, conceptul creativ si implementarea proiectului.

Proiectul Timisoareana va mai cuprinde si alte initiative, printre care se numara punerea in scena a unor schite rescrise apartinand lui Ion Luca Caragiale. Spectacolele vor avea loc incepand cu 16 iulie, in zilele de miercuri si joi, in locatia Curtea Berarilor, din centrul istoric al Capitalei.

Fabricata inca de la 1718, Timisoreana se afla in portofoliul Ursus Breweries, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria locala de bere.

Potrivit datelor furnizate de companie, cel mai mare avans al volumelor, 27%, a fost inregistrat, in anul financiar aprilie 2008 - martie 2009, de brandul Timisoreana, care detine in prezent o cota de 15% din totalul pietei.

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.500 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Redd’s, Timisoreana, Stejar, Ciucas si Pilsner Urquell.

Ursus Breweries a raportat pentru anul financiar aprilie 2008-martie 2009 un avans al cifrei de afaceri de 27% si o crestere a cotei de piata de 4,6%, pana la 29%.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama de marci locale, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri