Trustul de presa Adevarul Holding a achizitionat, pe 28 august, editura de carte istorica Historia si revista cu acelasi nume, detinute de Ion Cristoiu, in calitate de presedinte, si Vlad Pufu, director general.
Revista Historia, fondata la finele anului 2001, a tiparit 91 de numere pana in iulie 2009. Revista va continua sa apara lunar, trustul Adevarul Holding urmand sa investeasca in dezvoltarea si promovarea acesteia.

La randul sau, casa de editura Historia a tiparit pana in prezent peste 50 de titluri in zeci de mii de exemplare, sub egida sa aparand autori precum Mao Tzedun, Franco, Regina Maria a Romaniei, Alexandre Dumas, Balzac, Victor Hugo, Ion Cristoiu, Octavian Paler, Dan Berindei.

"Cand te desparti de o revista pe care ai creat-o e ca si cum, tata fiind, ti-ai casatori fiica. Sunt, insa, bucuros ca revista Historia, incaputa va fi mult mai fericita si mai buna decat pana acum", declara Ion Cristoiu.

“Editam ziare serioase si tabloide de mare tiraj, precum si reviste de business si pentru femei. Incurajam si investim masiv in presa locala. Revista Historia completeaza un portofoliu respectabil detinut de Adevarul Holding. Editura Historia deschide noi oportunitati in Dizivia de Carte a Adevarul Holding”, adauga Razvan Corneteanu, director general Adevarul Holding.

De asemenea, Adevarul Holding a cumparat si site-ul specializat in teme de istorie www.historia.ro.

In portofoliul trustului de presa Adevarul Holding se regasesc: Adevarul, Adevarul de Seara, Click!, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema Veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania si revista Forbes Romania, catalogul Forbes Romania - 500 miliardari. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev. Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri