Mediaedge:cia a fost desemnata, in urma unui pitch local, agentia care va gestiona contul de media al Sandoz Romania, companie parte a grupului Novartis.
MEC este agentia de media care gestioneaza si la nivel international contul de media al grupului Novartis.

Din portofoliul Sandoz Romania, MEC va comunica in aceasta toamna pentru brandurile ACC si Calcium Sandoz. Campania de media pentru ambele branduri vizeaza cresterea notorietatii si a gradului de incercare al produsului, mediul de comunicare selectat fiind televiziunea.

„Obiectivul nostru pentru aceasta toamna este sa comunicam cat mai vizibil si eficace. In plus, vrem sa cream noi oportunitati de comunicare care sa genereze si totodata sa sporeasca notorietatea brand-urilor din portofoliul Sandoz,” a declarat Bogdan Prajisteanu, director general al MEC Romania.

Mediaedge:cia (MEC) are 4500 de angajati in cele 250 de birouri, din 84 de tari. MEC este membru co-fondator al GroupM, grupul de investitii media din cadrul WPP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri