“Avatar”, noul film in 3D semnat de James Cameron, a inregistrat vineri incasari de 27 milioane dolari, in prima zi integrala de difuzare in cinematografele din Statele Unite, potrivit clasamentului realizat de Hollywood.com, relateaza Bloomberg, citat de 9AM.
"Este un inceput grozav", a declarat Paul Dergarabedian, critic de film in cadrul Hollywood.com.

Filmul ar putea genera vanzari de 80 milioane dolari in Statele Unite in aceasta saptamana pentru Twentieth Century Fox, estimeaza Dergarabedian. Vanzarile ar putea fi afectate, totusi, de prima furtuna de zapada ce a lovit Coasta de Est in acest sezon, scrie NewsIn.

Recordul pentru cele mai mari incasari inregistrate de un film lansat la sfarsit de saptamana in luna decembrie a fost stabilit in 2007 de "I Am Legend", ce l-a avut in rolul principal pe Will Smith. "I Am Legend" a adus grupului Warner Bros incasari de 77,2 milioane dolari in primul weekend de la lansare, potrivit Box Office Mojo.

"Avatar" este difuzat in 2.032 de cinematografe cu 3.124 de ecrane 3D si in 1.425 de cinematografe obisnuite, potrivit Fox.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri