Adaptarea pentru ecran a serialului de televiziune "Power Rangers", productie Lionsgate, a adunat vineri 15 milioane de dolari din 3.693 de cinematografe. Filmul se afla pe locul secund in acest weekend, cu incasari de peste 40 de milioane de dolari, potrivit Variety, scrie News.ro.

“Life”, cu Jake Gyllenhaal si Ryan Reynolds, si productia celor de la Warner Bros. “CHIPs” au avut mai putin succes la public. Primul a incasat 4,3 milioane de dolari din 3.146 de cinematografe, in timp ce al doilea - 2, 6 milioane de dolari din 2.464 de teatre.

In “Power Rangers” joaca Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G si Ludi Lin, alaturi de vocile lui Bill Hader, Bryan Cranston si Elizabeth Banks. Creatorul francizei, Haim Saban, s-a reintors ca producator, iar regizor este Dean Israelite. Filmul spune povestea unui grup de adolescenti care invata ca au puteri speciale si care au ca scop sa salveze lumea.

Citeste si:

“Life” este un film de science-fiction, regizat de Daniel Espinosa si bazat pe scenariul lui Rhett Reese si Paul Wernick. O echipa de cercetatori ai International Space Station gasesc dovada ca exista extraterestri. Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare si Olga Dihovichnaya joaca alaturi de Gyllenhaal si Reynolds.

Comedia “CHIPs” este despre un cuplu de politisti, bazata pe serialul de televiziune care a fost difuzat intre anii 1977 si 1983. Cei doi politisti sunt o patrula care pornesc o aventura dupa ce descopera fapte de coruptie in propria unitate.

”CHIPs: Politisti de belea/ CHIPS” este regizat de Dax Shepard, cu Adam Brody, Dax Shepard, Jessica McNamee si Michael Pena in distributie. Vincent D’Onofrio, Rosa Salazar, Vida Guerra si Kristen Bell se alatura distributiei.

Sursa foto: d13/Shutterstock.com