Daca va inchipuiati ca nu veti mai auzi de "Codul lui Da Vinci" v-ati inselat. Industria entertainment-ului nu are de gand dea prea curand din mana gasca cu oua de aur si este in plin proces de capitalizare a succesului cartii lui Dan Brown.

Astfel, pe langa bine-cunoscutul roman, vor aparea concomitent un film cu distributie de zile mari si un joc pe computer.

Filmul, avand scenariul bazat pe romanul lui Dan Brown, il va avea ca protagonist pe Tom Hanks in rolul profesorului Robert Langdon si pe actrita franceza Audrey Tautou.

Regizat de Ron Howard, filmul va fi lansat in luna mai, anul viitor.

Filmul va fi produs de Sony Pictures, iar jocul pe computer de catre 2K Games.

"Codul lui Da Vinci Code" este cel mai bine vandut roman al tuturor timpurilor si s-a aflat mai bine de doi ani in topul best-seller din New York Times.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri