Incepand cu editia de aprilie 2010, revista Auto Motor si Sport va fi publicata de Sanoma Hearst Romania. Noul titlu va aduce o contributie de 1,5 milioane lei la cifra de afaceri a grupului, estimeaza oficialii Sanoma Hearst.
Sanoma Hearst a obtinut licenta de la Motor Presse International. Auto Motor si Sport este prima revista auto lansata in Romania, in 1997, si unul dintre brandurile de traditie din Europa. Audienta revistei in Romania se ridica la peste 283.000 de cititori pe editie, iar vanzarile revistei in jurul a 14.000 exemplare.

“Auto Motor si Sport se potriveste perfect cu portofoliul nostru de reviste pentru barbati. Acest lucru subliniaza strategia noastra de a fi lideri de piata pe cele mai importante segmente. Alaturi de revista vom dezvolta desigur si partea digitala. Dar pentru inceput, veau sa urez un calduros bun venit in compania noastra, echipei editoriale”, a declarat Els Loesberg, CEO South East Europe Sanoma Magazines International.

Linia editoriala va fi continuata de catre Adrian Dragan, redactor-sef al publicatiei, impreuna cu echipa sa. Publisher-ul responsabil de revista in cadrul Sanoma Hearst Romania va fi Theodor Manolache. "Auto Motor si Sport intareste clusterul nostru de publicatii pentru barbati alaturi de FHM si Esquire, dar si alaturi de National Geographic. Pentru clientii nostri de publicitate, Auto Motor si Sport vine sa completeze si sa intareasca cea mai buna oferta de public cumparator de reviste pentru barbati.”

Auto Motor si Sport este cel al 18-lea titlu din portofoliul Sanoma Hearst Romania si va aduce o crestere a cifrei de afaceri de cel putin 1,5 milioane lei chiar din acest an.

Sanoma Hearst Romania mai editeaza revistele Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, Esquire, FEMEIA., Femeia de azi, Bucataria de azi, Mamica de azi, Sanatatea de azi, FHM, Harper’s Bazaar, Mami, Marie Claire, National Geographic, NG Traveler, Story, Villa Design precum si website-urile mami.ro, femeia.ro, parinti.com, fhm.ro, marieclaire.ro, cosmopolitan.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri