D&B David si Baias a asistat Burda in achizitia Sanoma Hearst

Echipa de fuziuni si achizitii a D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta a PwC in Romania, a asistat grupul Burda International Gmbh in preluarea Sanoma Hearst Romania. Astfel, in portofoliul grupului vor intra editiile romanesti ale unor prestigioase reviste precum Cosmopolitan, Harper's Bazaar, FHM, Esquire, Men’s Health, Auto Motor si Sport sau National Geographic.

Echipa D&B care a asistat aceasta tranzactie a fost formata din Anda Rojanschi, Partener responsabil cu practica de M&A si Miriam Constantin, avocat senior.

“Traversam o perioada de efervescenta pe piata achizitiilor media. Am vazut de curand tranzactii semnificative in Statele Unite implicand Boston Globe si Washington Post si ne bucuram ca valul acesta de achizitii se reflecta si pe piata din Romania”, a declarat Anda Rojanschi (foto), Partener, D&B David si Baias.

Burda International GmbH a achizitionat toate activitatile Sanoma Hearst in Romania, unul dintre cei mai mari publisheri de pe piata locala, cu branduri precum Cosmopolitan sau National Geographic in portofoliu, devenind astfel unul dintre cele mai mari trusturi media din tara, cu peste 35 de titluri si mai mult de 40 de servicii media online.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri