Agentia Rogalski-Grigoriu a fost desemnata sa gestioneze contul de PR al Agricola Bacau, unul dintre principalii jucatori din industria carnii de pui, in urma unei licitatii la care au fost invitate trei agentii.
Contractul se va derula pe o perioada de doi ani si acopera toata gama de servicii specializate de PR – consultanta strategica si de crisis&issues management, precum si servicii de media relations si online PR, atat pentru comunicarea corporate, cat si pentru comunicarea de produse pentru toate brandurile aflate in portofoliul Agricola Bacau: carne de pasare, produse pre-gatite – Sav’Or, produse preparate fierte si afumate, salamuri crud-uscate.

“Echipa de PR a venit cu o propunere care a dovedit o buna intelegere a industriei de profil, precum si a nevoilor pe care consumatorii le au astazi, propunerile tinand cont de aceste realitati, dar si de schimbarea peisajului media din ultima perioada”, a declarat Cristian Calin (foto), corporate PR manager Agricola Bacau.

Echipa Rogalski-Grigoriu a lucrat intre anii 2005 si 2007 pentru Agricola Bacau, realizand una din cele mai apreciate campanii de crisis communications din Romania – Biosecurizat, care a fost premiata la Romanian PR Award si Aur la SABRE.

In anul 2009 Agricola Bacau a inregistrat o crestere de 23% a vanzarilor de carne de pui fata de anul anterior. Cumulat, in 2009 Agricola Bacau a avut o cota de piata de 11%, in crestere cu 2% fata de 2008.

Agricola Bacau este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1992. Portofoliul companiei include produse din carne de pasare, semipreparate si produse pre-gatite, preparate fierte si afumate, salamuri crude uscate si oua.

Grupul de firme Agricola Bacau include companiile Agricola International, Aicbac (cresterea vacilor de lapte), Suinprod (reproducerea si ingrasarea porcilor), Conagra (fabrica de preparate din carne fierte-afumate), Salbac Dry Salami (fabrica de salamuri crud-uscate), Europrod (fabrica de semipreparate si produse pre-gatite din carne), Comcereal (achizitia de cereale), Avicola Lumina Constanta (cresterea gainilor pentru oua consum si comercializarea oualor).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri