Agentia de comunicare SmartPoint infiintata in 2005 va comunica pentru Tandberg, lider mondial in furnizarea de solutii de teleprezenta, conferinte video, produse si servicii video mobile, anunta compania.
Tandberg are sedii centrale in New York si Oslo si creeaza si comercializeaza sisteme si aplicatii video, voce si date.

Parteneriatul a fost incheiat dupa doua luni in care cele doua companii au derulat o serie de proiecte punctuale. SmartPoint va oferi servicii de comunicare pentru Tandberg si in Serbia, Croatia si Slovenia.

Ne vom concentra pe zonele in care solutiile Tandberg pot transforma procesele de lucru: mediul de afaceri, educational si sectorul medical,” a declarat Anamaria Chiriachez (foto), director de relatii publice in cadrul SmartPoint, companie care a avut anul trecut afaceri de 3,23 milioane de lei (760.000 de euro) fata de 3,06 milioane de lei (830.000 de euro) in 2008.

Conducerea agentiei de relatii publice mizeaza in acest an pe afaceri in crestere usoara fata de 2009.

SmartPoint mai lucreaza pentru clienti precum Ascendis, Asesoft Net, BenQ, eMAG, Epson, Kingston Technology, Mio Technology, Nvidia si Sony.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri