Grupul de hackeri romani, autointitulat Securitatea nationala romana, a atacat mai multe site-uri apartinind RAI, precum si site-urile La Stampa si Corriere della Sera, anunta 9AM.ro.
Mesajul lasat de hackeri condamna asocierea romanilor cu romii, potrivit NewsIn.

Securitatea nationala romana este formata din hackeri romani nationalisti care par sa fi intrat in conflict cu publicatii internationale. Prima "lovitura" a fost data la inceputul acestei luni si a vizat site-ul Daily Telegraph.

Dupa o saptamana, grupul a actionat in acelasi mod pe site-ul Le Monde, in urma unei glume facute de un umorist in timpul unui show de televiziune. In respectiva emisiune a fost prezentat asa-zisul "salut roman", fiind imitat un cersetor cu mana intinsa.

De data aceasta, un site detinut si operat de RAI a fost tinta atacurilor hackerilor romani, care au lasat in urma un mesaj prin care si-au exprimat furia fata de presa italiana.

Atacurile asupra presei italiene au continuat cu tuttoaffari.lastampa.it si citymusiclab.city.corriere.it/eventi/, apartinand La Stampa, respectiv Corriere della Sera. Pe paginile atacate apare o stema in culorile drapelului romanesc si urmatorul mesaj:

"A venit vremea sa ne strangem mana intr-un pumn si sa lovim fara mila, de cate ori va fi nevoie, pentru ca voi sa culegeti roadele minciunilor voastre. Promitem ca nu veti mai uita vreodata de Romania si trecutul ei. Noi, urmasii lui Traian si Decebal, nu suntem o natie de tigani! Ne-am pierdut rabdarea si, in numele romanilor de pretutindeni, va avertizam ca, daca nu incetati sa prezentati intregul nostru popor ca unul de tigani, mai multe tricoloruri vor aparea si voi flutura in fata voastra, pana cand neadevarul va fi cunoscut si scuzele cu care ne sunteti datori vor fi cerute".

In josul paginii scrie "Vulturilor li se intampla sa zboare mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor ridica niciodata pana la nori" , iar in background se poate auzi Balada lui Ciprian Porumbescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri