Dupa ce pietele financiare au inregistrat scaderi masive, mai multe site-uri financiare au fost blocate ca urmare a traficului mare de utilizatori care vroiau sa faca tranzactii sau sa isi verifice investitiile, scrie PC World.

Yahoo Finance, Fidelity.com si Google Finance se numara printre site-urile de care oamenii s-au plans sau care au mers greu pentru o perioada lunga de timp.

Un purtator de cuvant al Yahoo a anuntat ca Yahoo Finance a intampinat probleme legate de intreruperea functionarii, iar Google a afirmat ca o parte dintre utilizatori au avut probleme pentru o perioada mai lunga de timp.

Fidelity a anuntat ca a inregistrat un volum record de tranzactii si a avut un trafic ingreunat. Anumite tranzactii incheiate online au fost executate, insa nu au fost imediat vizibile pentru utilizatori, fapt ce i-a nemultumit pe acestia, a declarat purtatorul de cuvant al Fidelity.

Mai multi utilizatori s-au plans pe site-ul de microblogging Twitter ca Fidelity nu a fost accesibil. "Faptul ca site-ul nu functioneaza ma costa bani grei", a scris un broker pe Twitter.

Indicele industrial Dow Jones a scazut cu aproximativ 3,2% ca urmare a ingrijorarilor legate de criza din Grecia care ar putea anunta un al doilea val de criza economica.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri