Eliza Rogalski, managing partner al agentiei de relatii publice Rogalski Grigoriu, va prezida juriul de PR al festivalului de publicitate Golden Drum 2010, care va avea loc la Portoroz, Slovenia, in perioada 6-8 octombrie.
„Cred ca titlul acesta le este dedicat in egala masura specialistilor din «cercul magic al PR-ului», pentru ca sunt ani buni de cand jurii internationale recompenseaza campanii romanesti de PR cu premii si distinctii ravnite de agentii din tari cu industrii mature. Cred ca este un moment care plaseaza meseria noastra sub o binemeritata lumina, dar si in mijlocul unei dezbateri vitale despre identitate si reconstructie profesionala” a declarat Eliza Rogalski, care anul trecut a fost presedintele juriului de PR la festivalul international de publicitate Cannes Lions.

Organizat intre 6-9 octombrie 2010, Golden Drum va avea vorbitori precum Adrian Holmes, Executive Creative Director, Young &Rubicam EMEA, Akira Kagami, Executive Officer and Global Creative Director, Dentsu Inc., Donald Gunn, Founder, The Gunn Report, Sir John Hegarty, Worldwide Creative Director, Bartle Bogle Hegarty, Michael Conrad, President, Berlin School of Creative Leadership, Milka Pogliani, Chairman and Executive Creative Director, McCann Worldgroup Italy; Chairman, European Creative Council EMEA, Nancy Hill, President – Chief Executive Officer, 4As – American Association of Advertising Agencies, Olivier Altmann, Global Creative Director, Publicis, Richard Pinder, Global Leader, Publicis Worldwide.

Membrii juriului de PR de la Golden Drum de anul acesta sunt Dr. Dejan Verčič – Profesor de Relatii Publice la University of Ljubljana si Lugano, Partner al Pristop Agency, Carola Purtscher – Managing Director KOBZA Integra PR, Austria si membru al PRVA – Asociatia profesionisrilor de PR din Austria, Vladimir Bystrow – jurnalist si Partner al agentiei de PR Bison & Rose din Praga, vicepresedinte al Asociatiei profesionistilor de PR din Cehia, Ulrich Proeschl – director de PR si comunicare TBWA Europe.

Desemnata agentia de PR a anului in 2008, Rogalski Grigoriu are o echipa de 15 consultanti specializati prin Chartered Institute of Public Relations, precum si competente in comunicare, prin cursuri de Creative Planning, Idea Management si Competitive Intelligence. Agentia a fost premiata de trei ori cu Golden World Award, premiu acordat de Public Relations Association (IPRA) si este prima detinatoare din Romania a trofeului SABRE European Awards pentru excelenta in crisis management.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri