Agentia Lowe PR va gestiona campania de lansare a reprezentantei Hasbro in Romania, compania americana care are in portofoliu branduri precum Transformers, Monopoly, Nerf, Little Pet Shop, My Little Pony, Play-Doh si Playskool.
Agentia va realiza strategia de comunicare a companiei in zonele de media relations si business to business.

Echipa implicata in castigarea licitatiei este coordonata de Raluca Negoita – Business Development Director si formata din Raluca Mihaila – Events Manager, Manuela Zidaru – Senior Corporate Executive si Anca Scarlat – PR Executive.

Echipa de comunicare Hasbro este formata din: Bibi Vos-van Mil - PR & Marketing Events Manager Emerging Markets EMEA si Sorina Manica - Brand Manager Hasbro Romania.

Lowe PR comunica pentru companii precum Electrolux, Unilever, RBS, Orange, Johnson&Johnson, ECHO(Departamentului pentru ajutor umanitar a Comisiei Europene), Stem Health Unirea, Bayer, Burger King, Schneider Electric Romania si Crucea Rosie Romana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri