Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Sud Est, inaugureaza pe 18 iunie cel de-al doilea megaplex din Romania, Cinema City Sun Plaza.
Localizat in cadrul mall-ului Sun Plaza din sudul Capitalei, proiectul are 15 sali de cinema cu un total de peste 2.800 de locuri. Este al doilea cinematograf ca marime din Romania, dupa Cinema City Cotroceni, deschis de operatorul international la sfarsitul anului trecut. De asemenea, noul megaplex detine cea mai mare sala digitala din reteaua Cinema City, cu 404 locuri.

Investitia intr-un astfel de proiect variaza, in functie de dimensiuni si dotari, de la 3 pana la 10 milioane de euro, a spus pentru Wall-Street Corina Gonteanu, director de marketing la Cinema City Romania. Megaplexul din Cotroceni, care detine si o sala IMAX, a presupus investitii de 10 milioane euro, anunta la momentul lansarii Moshe Greidinger, CEO-ul companiei. Deoarece compania este listata la bursa din Varsovia, reprezentantii ei nu fac estimari legate de trafic si incasari.

Cinema City Sun Plaza este al saptelea multiplex deschis in Romania de catre operatorul international. Compania opereaza in prezent 6 multiplexuri, avand in total 57 de sali, care insumeaza peste 10.000 de locuri. Cinematografele se afla in Bucuresti, Pitesti, Iasi, Timisoara, Cluj si Bacau.

La sfarsitul lui august-inceputul lui septembrie, Cinema City va deschide un multiplex cu 10 sali in cadrul Atrium Center Arad. Pana la sfarsitul anului ar mai putea inaugura doua-trei proiecte in tara, in functie de termenul de finalizare a constructiilor, a precizat Corina Gonteanu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri