Libraria Carturesti este singurul brand romanesc in top 10 al celor mai apreciate branduri de catre romanii prezenti pe Facebook, potrivit unui studiu realizat de Prodigy.
Coca-Cola, Vodafone si Starbucks domina topul celor mai apreciate branduri pe Facebook. Dintre acestea, Coca-Cola si Starbucks nu detin pagini dedicate utilizatorilor din Romania.

“Explicatia mea pentru prezenta lor pe aceste locuri vizeaza o data awaraness-ul mare pe care il au pe Facebook (Coca-Cola si Starbucks sunt totusi in numarul 2 si respectiv 1 mondial) si faptul ca, in general, au raspuns sondajului early adopters sau oameni destul de mult conectati la tendintele internationale si bine informati in domeniul social media”, spune Cristian Manafu, consultant Prodigy.



















Clasamentul este completat, in ordine, de H&M, Carturesti, Nokia, Samsung, Mashable, Zara, Adidas si Dove.

64% dintre respondenti au declarat ca au devenit fani ai unor branduri pe Facebook. 24% au infirmat, iar 12% sustin ca nu isi mai amintesc.

Studiul, parte din RoFacebook Survey, a fost realizat la inceputul lunii iulie, pe baza a 574 de raspunsuri.















Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri