Liniile aeriene anton este cel mai mic atelier de creatie de publicitate din Romania si probabil din lume. Este ca si cum te-ai sui la bordul unui avion sa ajungi mai repede la destinatie. Aplicabil la brandul tau. Asta este propunerea liniilor aeriene anton.

Toate avioanele de pasageri, transporta pasageri. Tot ce-si doreste pasagerul este sa ajunga intreg, sigur si odihnit pe aeroportul ales. Drept pentru care noi ne-am hotarat sa oferim serviciul asta si sa facilitam deplasarea pe distante lungi sau scurte. Depinde de destinatia aleasa. Suntem la bord si incercam sa oferim servicii de calitate fara insa sa promitem icre negre si sampanie in meniu, daca nu avem. Pentru ca asta ar fi o minciuna. Noi ne facem datoria cat de bine putem. Si pentru a clarifica situatia noastra, daca avionul cade, cadem si noi. Dupa cum bine se stie ca se intampla. Apropos de avioane si de accidente aeriene.

Statistic, se stie ca sunt cateva accidente pe an. Insa numarul victimelor accidentelor de avion este incomparabil mai mic fata de numarul de victime provocate de accidentele de masini sau chiar de accidentele provocate de magari. Anual vorbind. Asadar probabilitatea ca avionul sa cada este infinitezimala. Motiv de usurare.

Acum. Ce oferim noi ar fi servicii de transport de brand si comunicare(voiaj). Practic preluam marca dumneavoastra si ii asiguram un zbor placut pana la destinatie. Adica. Incepand de la alimentarea cu combustibil pana la preluarea marcii din aeroport de catre rude sau prieteni, in cazul nostru clientul, noi suntem acolo, mereu ajutand. Daca stam bine sa ne gandim noi ramanem mereu in serviciul marcii, pasagerului nostru. Pentru ca, dupa cum bine stim procesul, evolutia marcii este un du-te vino permanent. Asadar, avem de lucru mereu. Si il facem cu mare placere si pasiune. Mai spunem o gluma sa destindem atmosfera cand sunt turbulente, aplaudam furtunos aterizari pe ploaie si vant din fata, admiram cerul senin noaptea sau ziua si multe alte stari traim impreuna. Pentru ca odata suiti la bordul aeronavei si odata decolati suntem familie.

Avem pilot experimentat. Incercat si in zboruri nationale si in zboruri internationale pe vreme frumoasa si pe furtuni. Avem copilot pasionat si dedicat. Fiind insa un avion mic tot noi facem si serviciile de steward sau cele de servit. Serviciile de insotire tot noi le oferim. Avem si facilitati pentru toate necesitatile pasagerilor nostrii. Suntem practic, in afara de cea mai mica companie aeriana si cea mai flexibila.

Pentru rezervari sau consultarea orarului zborurilor puteti suna la 0745 830 368 sau veni direct la micul nostru sediu din Calea Victoriei nr 39A etaj 4 int 405, sector 1 Bucuresti, Romania. Avem si un site proaspat cumparat. www.mihaianton.com. Si email: info@mihaianton.com. La site se munceste foc continuu pentru ca este practic al doilea nostru hangar.

In speranta ca o sa ne bucuram impreuna de zboruri cat mai placute si de vreme frumoasa va dorim "zbor placut!".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri